onsdag 26 september 2012

Får mamma ha sex?

Godmorgon alla pigga och trötta!
Idag skiner solen och värmer upp livsnerven. Jag sitter och letar Spanienresor på nätet till mig och min son i jul. Mamma-barn-resa till Spanien i jul :) Äntligen ska vi umgås!





Jag vaknade ganska pigg efter att ha drömt att jag invaderas av främmande människor på min födelsedag. Alla var klädda i sportkläder och de åt upp min mat, slog sönder mig porslin och spelade på min sons heliga tv-spel.
Ingen aning om vad den drömmen vill säga? Men jag vet vad jag vill säga :)




Redan som barn fick jag en snedvriden syn på sex. Min syster och jag delade rum med mina föräldrar som helt ogenerat hängav sig åt högljudda sexlekar. 
Jag trodde att min pappa gjorde mamma illa för hon skrek så högt. Och på dagis ritade jag bilder av nakna människor i den grad att jag blev utkastad.




Så du kan fatta att mitt kretskort blev överlastat och felprogrammerat redan från början. Att min mamma dessutom roade sig med att tala om hur ful jag var gjorde ju inte sken bättre.
" Om du ska få nån kille så får han dra en påse över huvudet på dig!", brukade hon säga. Och hånflina.
Och där borde jag blivit avskräckt. Men , nej, jag blev triggad att bevisa att hon hade fel...



Och jag kastade mig över männen. Jag skulle bli bäst på sex bestämde jag mig för. Och efter att ha legat med alltför många män ( och en del kvinnor) så tycker jag mig veta det mesta jag behöver för att fortsätta mitt sexliv :)



Och det har ju inte alltid varit nån höjdare. Nej, snarare har det väl kantats av en del misslyckade stunder. Men jag har bitit ihop och fortsatt mot mitt mål. Perfekt sex.
Och jag har faktiskt hittat det några gånger. Upptäckte Kama Sutra för några år sen och Jag kan bara önska att fler fick uppleva denna fulländade njutning...mmmm....




På sjuttiotalet hade ingen hört tals om bikinilinjen och oralsex var ganska ovanligt. Undrar varför? :) Men nu när jag har blivit äldre och östrogenet försvinner i samma takt som äggen i min korg ruttnar;  livmoderskorgen menar jag då :)
Och bikinilinjen; ja den är borta sen länge.



Inget hår i munnen där inte. Och inga män som vill äta av mitt smörgåsbord heller. Så jag sitter här och fryser och längtar till Spanien. Till värmen och musiken och vattnet och den blå himlen. Och jag behöver inte packa ner nån rakhyvel...jippi! ... eller? :)


Men för att binda ihop historien så sa min son: "morsan , jag har börjat få sex appeal och drar till mig kvinnor. Så om det dyker upp nån på semestern, så får du hålla dig undan."
Jaha, men jag då???? Som har haft byxorna uppe över ett år! Helt i stil med AA:s  ( som jag inte tillhör eller  tror på) anvisningar.




Får inte jag ha sex? :) För att jag är mamma? och medelålders? Hmpf...Det är klart jag får! 
Jag ska bara att packa ner stödstrumporna och munsköljen innan vi flyger iväg.
Ha en härlig dag min vän! / Kim

4 kommentarer:

samuel sa...

ja ha du ,jag vet inte men eftersom min uppväxt var bland jehovas vittnen så visste jag att sex utanför äktenskap är totalförbjudet,jag blev av med min o-kuld när jag var 35 år,denna kännsla att explodera inne i tjejen var det underbaraste jag någonsin upplevt,nu idag har jag så mycket starka medeciner så jag inte får upp den o om jag lyckas och startar onanin,så slaknar denna inom 5 minuter,får starta om om om om inget händer,måste ha en tjej,ev kille,jag från gick det som jag lärt mig som barn,nu längtar jag efter ngn som kramar min orm nisse med sin hand och får den där avsugningen jag aldrig fått uppleva känna värmen från kvinnan,höra andningen,känna pirret i magen,jag längtar efter dig min vän,ungefär som låten det vackraste jag vet heter den,men,men jag får väl fortsätta använda dildon och smörja med vaselin,nära äkta vara,med vibrator,och hur mycket mamma du är så är du väl myndig nu.kram,puss,samuel

Excessive sa...

I know,men jag har ju sex.Nu hänger vi inte i taklamporna allt som oftast :) men det funkar super än så länge hehe.
Samuel: Önskar dig verkligen det du önskar!!!!

Unknown sa...

Tack gulliga fina Samuel! du kommer hitta nån. Det är jag säker på för du är en fin kille<3 Kramar

Unknown sa...

Tack gumman och grattis till rosorna! kram